Me Peachissa olemme erikoistuneita hiustenpidennyksiin

Hiustenpidennykset

Hiustenpidennykset

Me Peachissä olemme erikoistuneet hiustenpidennyksiin ja meille on tärkeää, että omat hiuksesi säilyvät hyvässä kunnossa pidennysten kanssa. Tämän takia haluamme korostaa, että meihin voi aina ottaa yhteyttä jos pidennyksistä tulee mitään kysyttävää. Pidennykset ja tuuhennokset suunnitellaan aina asiakkaan toiveiden, oman hiuksen laadun, tekstuurin ja pituuden mukaan ja tämän takia ennen pidennystä varaamme puolen tunnin veloituksettoman konsultaatiokäynnin. Konsultaatiossa kerromme yleisesti pidennyksistä, suunnittelemme toiveidesi mukaan unelmiesi hiukset, kerromme hoito-ohjeet sekä laskemme hiustenpidennykselle tai -tuuhennokselle tarkan hinnan.

Mitä hiustenpidennyksillä voidaan saada aikaiseksi?

  • Tuuheammat hiukset
  • Volyymiä ja ryhtiä
  • Vahvuutta latvalinjaan, esimerkkinä jos latva on kulunut ponnarin vuoksi epätasaiseksi
  • Elävyyttä ja raitoja väriin
  • Pidemmät hiukset
  • Hallittavuutta
  • Apua hiusten kasvatukseen

Mitä otettava huomioon pidennyksissä?

  • Hiustenpidennyksille on oma pidennysharja jolla on tärkeää harjata tyvestä asti, jotta omaan eikä pidennyshiukseen tule takkuja. Hyvällä harjauksella varmistuu, että oma hius pysyy hyvässä kunnossa ja hiukset näyttävät kauniilta.
  • Oikea huoltoväli riippuu tekniikasta, oman hiuksen vahvuudesta sekä hiusten kasvun nopeudesta. Sopivalla huoltovälillä varmistetaan, että pidennys on helppohoitoinen, pysyy hyvännäköisenä ja oma hius hyvässä kunnossa.
  • Hyvillä kotihoitotuotteilla niin omat kuin hiustenpidennyksetkin pysyvät paremmassa kunnossa, hiukset kiiltävät kauniisti eivätkä takkua.

Mago

Mago -pidennystekniikkaa on kehitetty vuodesta 2004 lähtien. Simply Natural halusi kehittää luonnollisimman mahdollisen tavan lisätä hiusta asiakkaan omiin hiuksiin. Tapa, jossa kiinnitykseen tai poistamiseen ei käytetä mitään kemiallisia apuvälineitä tai edes sähköä. Mago kiinnitetään hiuksiin puuvillalangalla kaksoisvetosolmulla. Puuvillalankakiinnitys takaa erittäin kevyen ja miellyttävän tunteen hiuksissa. Magon suositeltu käyttöikä on 3-5kk ja kun magot poistetaan, samoja hiuksia ei pystytä käyttämään uudestaan.

Magon poistossa solmua leikataan saksilla ja pidennysosio liukuu pois ja oma hius jää hyväkuntoiseksi. Pidennyksen poiston jälkeen on mahdollista kiinnittää uusi pidennys.

Mago hiustenpidennykset

Teippipidennys

Teippipidennyksillä voidaan tehdä niin kevyitä tuuhennoksia kuin pidentää hiusta jopa kaksinkertaisesti. Teippipidennykset voidaan kiinnittää lyhyt tai pitkäaikaista käyttöä varten. Hyvin hoidettua teippipidennystä voidaan käyttää useamman kerran uudestaan. Teippipidennyksessä oma hius jää kahden teippiosion väliin ja lopputuloksesta tulee todella kaunis. Huoltoväli teippipidennyksessä on 5-7vk.

Varaa aika konsultaatioon

Voit varata ajan veloituksettomaan konsultaatioon, jolloin valitsemme yhdessä sinulle parhaiten sopivan tekniikan ja laskemme tarkan hinnan.

Varaa aika konsultaatioon

Voit varata ajan veloituksettomaan konsultaatioon, jolloin valitsemme yhdessä sinulle parhaiten sopivan tekniikan ja laskemme tarkan hinnan.

Varaa aika

Pidennyshiuksen matka

Pidennyshiuksen matka

Simply Naturalin hius, jota käytämme Mago- ja teippipidennyksissä tulee Intiasta. Noin puolet Intialaisista luovuttavat hiuksiaan vähintään kerran elämässään uskonnollisen Tonsuuri-seremonian yhteydessä jumalille.

Lahjoitetut hiukset huutokaupataan temppelissä ja tuloilla rahoitetaan temppelin toimintaa sekä hyväntekeväisyyttä tarjoten ruokaa Intian köyhimmille. Osa näistä huutokaupatuista hiuksista päätyy Simply Naturalin tehtaalle. Tämä on eettinen tapa hankkia pidennyshiusta koska hiustenluovuttaminen perustuu vapaaehtoisuuteen.

Hiuslaadun tason säilyttämiseksi hiukset letitetään ennen leikkausta, jotta hiussäikeet pysyvät samansuuntaisina. Maahan pudonneita hiuksia ei kerätä Simply Natural -tuotantoon meneviin hiusletteihin. Näin Simply Natural voi taata kaikkien hiusten olevan Super Remy-laatuluokkaa, joka tarkoittaa, että kaikki hiukset ovat 100% varmuudella samansuuntaisia. Samassa paketissa väärinpäin olevat hiukset takuttavat herkästi, kun niitä harjaa vastakarvaan.

Intiasta hiukset lennätetään Kinnusen omalle tehtaalle Indonesiaan. Hiusten valmistusprosessi kestää 5-8 viikkoa ja toteutetaan pääosin käsityönä. Koneellista käsittelyä hius ei kohtaa missään vaiheessa prosessia.

Prosessin aikana hiukset puhdistetaan, desinfioidaan ja värjätään halutun sävyisiksi. Hiukset lajitellaan niin, että tyviosa ja latva ovat samanpaksuisia.

Omalla tehtaalla ja parhaalla mahdollisella raaka-aineella Kinnunen Oy pystyy tuottamaan maailman parasta hiustenpidennysmateriaalia. Simply Naturalille on myönnetty tuotannon vastuullisuudesta sekä ISO9001 -sertifikaatti sekä EU:n GSP-tullisertifikaatti.