Anna Willberg

Moi!

Mä oon Ansku, Peachin perustaja.

Missiona mulla on aina ylittää asiakkaiden odotukset ja luoda sitä kliseistä, mutta niin kuvaavaa ”wau-fiilistä” niiden omien hiusten suhteen. Sen päälle mä keksin keinoja, joilla kotihoitoon ja stailaukseen löytyisi helpot nopeat vinkit, ja että käynnistä jäisi latautunut ja uudistunut fiilis.

Peachin tavoite on ollut vähintään yhtä kunnianhimoinen: halusin luoda paikan, johon haluaa tulla hengailemaan, vaikka hiukset olisikin just laitettu. Paikan, joka inspiroi ja antaa energiaa.

Lauri Koski

Moi! 😎

Olen Lauri, helsinkiläinen parturi-kampaaja. Hiusalalta minulla on kokemusta jo liki 20 vuoden ajalta. Lempitöitäni ovat pitkien hiusten värit ja erityisosaamistani hiustenpidennykset, joita teen sinetti-, teippi- ja Mago-tekniikoilla. Liiketyön ohessa toimin myös Simply Naturalin hiustenpidennyskouluttajana.

Parasta parturi-kampaajan työssä mielestäni on erilaisten asiakkaiden tapaaminen ja yksilöityjen kokonaisuuksien luominen.

Melisa Rautio

Mun nimi on Melisa, pääkaupunkilaistunut meikkaaja-maskeeraaja Pohjois-Suomesta.

Nuorempana musta piti tulla kaikkea rakennusmiehestä psykologiin, mutta kiinnostus kemiaan ja kosmetiikan raaka-aineisiin vei mut lukion jälkeen kosmetologiopintoihin. Tätä kautta myös ihonhoito on lähellä sydäntä!

Meikin parissa oon toiminut nyt n.10 vuoden ajan, joista viimeiset lähes viisi vuotta yhdellä tunnetuimmista meikkibrändeistä, ja nyt täysipäiväisenä yrittäjänä. Rakastan tässä alassa sitä, kun koskaan ei ole täysin valmis ja aina on tilaa kehittyä.

Kaikenlaista on tullut tehtyä häämeikeistä dragmeikkiin, yrityskuvauksista liikkuvaan kuvaan. Pitäisinkin monipuolisuutta yhtenä vahvuutenani meikkaajana. Ajatukseni on, että meikki on kuin asuste, joka viimeistelee kokonaisuuden sopien kantajan tyyliin. Mulle tärkeintä on inspiroida ja innostaa sua meikin maailmaan, ja yhdessä löytää just se sun meikkityyli!

Teen myös Yumi lash & brow liftejä. Ne on mielettömän ihanat ilmettä kirkastavat ja arkea helpottavat palvelut

Janita Ahonen

Moi!

Mä oon Janita, oon kotoisin Helsingistä ja asustelenkin täällä pienen eläintarhan ympäröimänä, pupun ja koiran kanssa.

Työssäni olen rento ja rempseä, kuitenkin tarkalla otteella. Eniten pääsen loistamaan vaaleissa pehmeissä väreissä ja vaalennuksissa ❤️

Kouluttaudun jatkuvasti, jotta voisin tehdä just sulle unelmiesi hiukset, josta saat nauttia hyvänä pitkään !

Tervetuloa penkkiini ❤️

Tiina Hakola

Moi kaikki!

Mun nimi on Tiina, oon asunut Helsingissä jo pitkään, mutta alunperin mää oon kuitenkin Oulun tyttöjä.

Suhtaudun työhöni intohimolla, ja rakastan tehdä erilaisia töitä, aina parturoinneista pidennyksiin. Hiusalalla tykkään erityisesti myös suurempien muutosten toteuttamisesta, missä omaa visuaalisuutta pääsee käyttämään ja ideoimaan asiakkaiden kanssa yhdessä. Asiakaspalvelu on lähellä mun sydäntä ja on ihanaa jakaa positiivista energiaa sekä kollegoiden, että meidän upeiden asiakkaiden kanssa!

Sofia Stoilov

Moikka kaikki, Sofia täällä!

Olen keväällä -22 valmistunut parturi-kampaajaksi kampaamokoulu Unikasta ja toiminut nyt reilut 1,5 vuotta kampaajana Helsingissä. Kokemusta mulla on kertynyt monenlaisista töistä, mutta lemppareitani tehdä on luonnolliset vaalennustyöt, permikset ja mallinmuutokset!

Minulle työssäni tärkeintä on räätälöidä asiakkaalle oma yksilöllinen look, joka toimii myös kotona. Vaivattomuus ja helppous hiustenlaitossa ovat lähellä sydäntä.

Aloitan työt Salon Peachissä syyskuun alussa, ja odotan innolla kaikkien uusien asiakkaiden tapaamista, sekä toivottavasti tuttujenkin kasvojen näkemistä uudessa ympäristössä!